loading...
پاتوق سرگرمی تفریحی اجتماعی
fun بازدید : 157 شنبه 12 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

بیماری هایی که در کمین زنان است

سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است. بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبران‌ناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر می‌اندازد. بنابراین شناخت بیماری‌هایی که زنان را تهدید می‌کند، گام موثری برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌هاست.

 

در این مطلب 15 بیماری رایج در بین زنان را معرفی می‌کنیم تا با در پیش گرفتن مراقبت‌های لازم خودتان را در برابر آنها مصون کرده و عمری طولانی و همراه با سلامت داشته باشید.

 

بیماری سرطان
بیماری سرطان مهم‌ترین عامل مرگ و میر در بین خانم‌هاست. در بین انواع سرطان‌ها، سرطان ریه و سینه جزو شایع‌ترین و مرگبارترین سرطان‌ها برای زنان محسوب می‌شوند. بنابراین لازم است که با در پیش گرفتن سبک زندگی سالم و انجام معاینات لازم از بروز این بیماری خطرناک پیشگیری کنید.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

یکی از عوامل بروز بیماریهای قلبی استرس است

 

بیماری‌های قلبی
اگرچه خانم‌ها در مقایسه با آقایان کمتر به این بیماری‌ها مبتلا می‌شوند، اما با این حال بیماری‌های قلبی دومین عامل مرگ و میر در بین زنان است. به عقیده محققان علاوه بر عواملی مانند افزایش سن، درآمد کم، استرس‌های مزمن و سابقه خانوادگی، عوامل دیگری مانند مصرف دخانیات، چاقی مفرط، خانه‌نشینی و بی‌تحرکی و فشارخون بالا که متاسفانه در بین زنان در حال گسترش است، باعث افزایش خطر بروز این بیماری‌ها می‌شود.

 

پرفشاری خون
پرفشاری خون عامل اصلی بروز سکته مغزی است و باعث افزایش خطر حملات قلبی و نارسایی کلیوی می‌شود. اگرچه زنان مسن بیشتر در معرض این مشکلات قرار می‌گیرند، اما آمارهای جدید نشان می‌دهد که تعداد زنانی که در معرض این بیماری و مشکلات ناشی از آن هستند روبه افزایش است.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

برنشیت مزمن یکی از بیماریهای شایع زنان است

 

بیماری‌های انسداد مزمن ریه (COPD)
زنان نیز روزبه‌روز بیشتر به بیماری‌های انسدادی مزمن ریه و بخصوص آمفیزم و برنشیت مزمن مبتلا می‌شوند. این بیماری‌ها باعث محدود شدن جریان هوا در ریه‌ها شده و با علائمی مانند نفس‌نفس زدن، خس‎خس سینه و سرفه‌های خلط‌دار خود را نشان می‌دهند. مصرف دخانیات اصلی‌ترین عامل بروز بیماری‌های انسداد مزمن ریه است.

 

اختلالات خلقی و اضطراب
متاسفانه اختلالات خلقی و استرس در بین زنان گسترش زیادی داشته است. از بین این اختلالات می‌توان به افسردگی، اختلالات خلقی دوقطبی ـ شیدایی یا اختلال دیستایمیک اشاره کرد که به زندگی فرد و اطرافیانش آسیب‌های جدی می‌زند. به عقیده متخصصان، افسردگی بیش از بیماری‌هایی مانند آرتریت، پرفشاری خون، بیماری‌های مربوط به استخوان‌ها و دیابت روی راندمان کاری خانم‌ها اثر منفی می‌گذارد.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

 

آندومتریوز
از هر 10 زن حدود یک نفر به بیماری آندومتریوز مبتلاست. اگرچه این بیماری چندان جدی گرفته نمی‌شود، اما زندگی را به کام تعداد زیادی از زنان تلخ کرده است. آندومتریوز شامل رشد بافت‌های رحمی در خارج از حفره رحم بوده و خود را با قاعدگی‌های دردناک یا هموراژی، کیست‌ها و درد در حین رابطه جنسی نشان می‌دهد.

 

سنگ کیسه صفرا
سنگ‌های کیسه صفرا ممکن است باعث مسدود شدن مجرای صفراوی شوند که وظیفه حمل سنگ‌ها را به سمت کبد و روده‌ها برعهده دارد. این مشکل را (کولیک صفراوی) می‌نامند. زمانی‌که کیسه صفرا موفق به تمیز کردن خود نمی‌شود، حجیم شده و باعث بروز دردهای شدید می‌شود. این بیماری در زنان سه تا چهار برابر رایج‌تر از مردان است و یکی از مهم‌ترین عوامل مشکلات سلامت آنها به حساب می‌آید.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

کاهش تراکم استخوانی

 

پوکی استخوان
پوکی استخوان با کاهش تراکم استخوانی تعریف می‌شود که با بالا رفتن سن خود را نشان می‌دهد. این بیماری را به تغییرات هورمونی نسبت می‌دهند که بعد از یائسگی در بدن زن‌ها ایجاد می‌شود. اگرچه مشکل پوکی استخوان مردان را نیز درگیر می‌کند، اما این بیماری همچنان در بین زنان رواج بیشتری دارد. نتایج پژوهش‌هایی که روی خانم‌های بالای 50 سال انجام شده است، نشان می‌دهد که به طور متوسط از هر دو زن، یک زن از شکستگی استخوانی مربوط به پوکی استخوان رنج می‌برد.

 

بیماری‌های خودایمنی
بیماری‌های «خودایمنی» گروهی از بیماری‌هایی است که سیستم ایمنی بدن را درگیر می‌کند، به طوری که بدن به صورت ناشناخته ارگان‌های خود را مورد حمله قرار داده و باعث تخریب بافت‌ها می‌شود. متاسفانه بیش از 80 نوع بیماری خودایمنی مزمن مانند دیابت نوع 1 و ام اس( MS ) وجود دارد که برخی از آنها در زنان بیشتر دیده می‌شود.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

 

التهاب مثانه(سیستیت)
زنان بیشتر از مردان دچار عفونت‌های ادراری می‌شوند به دلیل این‌که مجاری ادراری در آنها کوتاه‌تر از مردان است. همین مساله نیز باعث می‌شود که باکتری‌ها با سهولت بیشتری وارد مثانه شوند.

گفته می‌شود در آمریکای شمالی، 20 تا 40 درصد زنان دست‌کم یک بار التهاب مثانه را تجربه کرده‌اند. به عقیده متخصصان بیشتر زنان در طول زندگی خود بارها با این مشکل مواجه می‌شوند و حدود 2 تا 3 درصد زنان هر سال دچار عفونت ادراری یا همان التهاب مثانه می‌شوند.

 

مشکلات گردش خون
مشکلات گردش خون طیف زیادی از زنان را درگیر می‌کند و در بین زنان باردار رواج بیشتری دارد. این اختلالات صرفا مربوط به افزایش وزن نیست؛ بلکه تغییرات هورمونی ناشی از تغییرات پروژسترون، افزایش حجم خون و افزایش فشار در عروق نیم تنه پایین بدن نیز در بروز این مشکل دخیل هستند. در بین علائم رایج این مشکل می‌توان به ورم پاها، واریس و البته مشکلات جدی‌تری مانند سکته مغزی نیز اشاره کرد.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

سرطان تیروئید یکی از بیماریهای شایع در زنان می باشد.

 

مشکلات تیروئیدی
اختلالات تیروئیدی با کم‌کاری یا پرکاری تیروئید بروز می‌کند. این اختلالات در زنان بیشتر از مردان رواج دارد و متاسفانه احتمال بروز سرطان تیروئید نیز در آنها بیشتر وجود دارد. بنابراین لازم است که زنان توجه بیشتری به سلامت تیروئید داشته باشند.

 

سکته مغزی
سکته مغزی اولین دلیل مرگ و میر در بین زنان است. از هر سه زن، یک زن در اثر این مشکل جان خود را از دست می‌دهد. این آمار بالا مربوط به تغییرات بنیادی اجتماعی است که در آن سبک و شرایط زندگی زنان دستخوش تغییرات زیاد شده و میزان استرس وارده به آنها بیش از گذشته است. در کشورهایی مانند کانادا و آمریکای شمالی، زنان بیش از مردان دچار سکته مغزی می‌شوند.

 

خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!

 

آرتریت
آرتریت در زنان دو برابر مردان است. دقیق‌تر این‌که 50 درصد خانم‌های شصت و پنج ساله و بالاتر، از این بیماری رنج می‌برند. به عقیده متخصصان، زنان می‌توانند با انجام فعالیت‌های بدنی منظم در طول زندگی درد ناشی از این بیماری را کاهش داده و سبک زندگی خود را بهبود بخشند.

 

دیابت
بخشی از مشکلات سلامت رایج در بین زنان ناشی از دیابت است. متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که میزان درآمد زنان و شیوع چاقی مفرط در بین آنها از عوامل رواج بیماری دیابت است. این بیماری به کیفیت زندگی آسیب می‌زند و ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و بیماری‌های کلیوی شود.

منبع:topnaz.com

fun بازدید : 180 شنبه 12 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

بری داشتن چشم قوی و سالم چه بخوریم؟

تغذیه عامل بسیار مهمی است که در تمام ابعاد سلامت نقش دارد. بینایی نیز مانند سایر بخش‌ها به میزان قابل‌توجهی از تغذیه تاثیر می‌گیرد. امگا3، ویتامین‌ها، رنگدانه‌ها و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها موادی مغذی هستند که برای عملکرد مناسب و سلامت سلول‌های بینایی ضروری‌اند. حال باید دید مواد‌مغذی چه نقشی در تقویت بینایی دارند و در کدام خوراکی‌ها یافت می‌شوند؟

 

جلوگیری از خشکی چشمی با ویتامین آ
شبکیه چشم از سلول‌هایی ویژه به شکل مخروطی و استوانه‌ای تشکیل شده است. این سلول‌ها نور را در قالب واکنش عصبی منتقل می‌کنند و مغز تصاویر را از آنها می‌گیرد. سلول‌های مخروطی (مورد استفاده برای دید در روز) و استوانه‌ای (مورد استفاده برای دید در شب) برای عملکرد مناسب خود به ویتامین آ نیاز دارند.

بنابراین ویتامین آ برای بینایی روزانه و شبانه ضروری است. مهم‌ترین عملکرد این ویتامین تطابق مناسب چشم با تاریکی و همچنین تر کردن آن برای جلوگیری از خشکی چشمی است.

 

خشکی چشم‌ها و آب‌مروارید
کمبود ویتامین آ ممکن است باعث بروز برخی علائم و بیماری‌هایی مانند کاهش تیزبینی و خشکی چشم شود. یکی دیگر از عوارضی که در صورت کمبود ویتامین آ ممکن است ظاهر شود، دژنراسیون ماکولاست که بخش مرکزی شبکیه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

بری داشتن چشم قوی و سالم چه بخوریم؟

کمبود ویتامین آ باعث خشکی چشم میشود

 

خوراکی‌های حاوی ویتامین آ :
برای تامین ویتامین آ مورد نیاز بدن و به طور خاص چشم‌ها از تخم‌مرغ (ویتامین آ بیشتر در زرده تخم‌مرغ وجود دارد) شروع کنید و آن را مرتب بخورید. جگر گاو یا گوسفند، کره، گوشت، ماهی، هویج، گوجه‌فرنگی، زردآلو، اسفناج، کدوتنبل، کاهو، فلفل و خربزه نیز حاوی مقادیر قابل‌توجهی از ویتامین آ هستند.

 

بتاکاروتن، پیشروی ویتامین آ
بتاکاروتن نقش مهمی در بینایی و تقویت آن دارد، زیرا این آنتی‌اکسیدان پیشرو و در واقع مکمل ویتامین آ است.

 

میوه‌جات و سبزی‌های رنگی بخورید!
کاروتینوئیدها که بتاکاروتن بخشی از آن است، رنگدانه‌هایی زرد یا نارنجی هستند که به میوه‌ها و سبزیجات رنگ می‌دهند. بنابراین‌ سعی کنید تا حد ممکن خوراکی‌های رنگی بخورید. برخی از مهم‌ترین میوه‌ها و سبزیجات حاوی بتاکاروتن عبارتند از: هویج، زردآلو، سیب‌زمینی شیرین، انبه، گوجه‌فرنگی، اسفناج، جعفری، کلم بروکلی و غیره.

 

جلوگیری از اکسیداسیون عدسی و قرنیه
ویتامین ث، آنتی‌اکسیدان دیگری است که به مبارزه با رادیکال‌ها کمک می‌کند. این رادیکال‌های آزاد عامل پیر‌شدن سلول‌ها هستند. ویتامین ث از قرنیه و عدسی چشم در برابر اکسیداسیون محافظت و در پیشگیری از بروز آب‌مروارید نقش دارد. باید یادآور شد که روی و ویتامین ای نیز آنتی‌اکسیدان‌های توانمند و مفیدی برای سلول‌های چشمی به شمار می‌روند.

 

بری داشتن چشم قوی و سالم چه بخوریم؟

مواد غذایی حاوی ویتامین c

 

مرکبات سرشار از ویتامین ث
مرکبات به میزان قابل‌توجهی حاوی ویتامین ث هستند. کیوی نمونه سخاوتمندی از این مجموعه است. علاوه بر مرکبات، سبزیجات برگ‌دار سبز (جعفری، اسفناج و غیره) و کلم ها نیز ویتامین ث دارند.

 

پیشگیری از ابتلا به آب مروارید
ماکولا، بخش مرکزی شبکیه و دیدن جزئیات است. وجود این بخش برای خواندن، نوشتن، رانندگی، تشخیص چهره‌ها و مواردی از این دست ضرورت دارد. این ناحیه سرشار از رنگدانه‌های لوتئین و زآگزانتین است که از ماکولا در مقابل اشعه‌های نور محافظت ‌و عملکرد رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند. این دو رنگدانه در پیشگیری از بروز آب‌مروارید و دژنراسیون ماکولا سهیم هستند.

 

میوه‌ها و سبزیجات زرد، نارنجی و سبز
لوتئین و زآگزانتین نیز آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که به خانواده کاروتنوئیدها تعلق دارند. بنابراین می‌توان دو آنتی‌اکسیدان مذکور را به طور طبیعی و در میوه‌ها و سبزیجات زرد یا نارنجی (هویج، کدوتنبل، ذرت، فلفل، مرکبات و غیره) و سبز (اسفناج، کلم و…) یافت.

 

بری داشتن چشم قوی و سالم چه بخوریم؟

ماهی یکی از منابع تامین امگا3 است.

 

امگا3، محافظ شبکیه
امگا3، این اسیدهای چرب چندحلقه‌ای غیر‌اشباع که بیشتر به‌واسطه منافع‌شان برای دستگاه قلبی ـ عروقی شناخته می‌شوند، سازنده‌های غشای سلولی و سلول‌های عصبی نیز هستند. از سوی دیگر، غشاهای سلولی و سلول‌های عصبی به وفور در شبکیه وجود دارند. بنابراین امگا3 در آبرسانی مناسب به چشم و پیشگیری از خشک‌شدن آن و همچنین جلوگیری از بروز دژنراسیون ماکولا نقش دارند.

 

ماهی!
برای تامین امگا3 بدن، دو تا سه بار در هفته ماهی بخورید. ماهی‌های چرب (مانند ماهی آزاد، شاه ماهی، ساردین‌ و‌ماهی خال‌دار) در اولویت قرار دارند. ضمنا می‌توانید از روغن‌های گیاهی حاوی امگا3 (کلزا، گردو و کتان) نیز استفاده کنید.

 

توجه به چربی‌های اشباع و ترانس
چربی‌های اشباع که چربی‌های بد خوانده می‌شوند، عکس تاثیر امگا3 را دارند. زیاده‌روی در مصرف چربی‌ها برای قلب و عروق مضر است، اما برای بسیاری از عروق‌ ریزی که چشم‌ها و به طور خاص شبکیه را مرطوب می‌کنند، مفید‌ند. بنابراین مصرف روغن‌های سرشار از امگا6 مانند روغن آفتابگردان، گوشت‌های قرمز، چیپس، فرآورده‌های صنعتی و خوراکی‌های این چنینی باید محدود شوند.

 

بری داشتن چشم قوی و سالم چه بخوریم؟

نور خورشید یکی از منابع تامین ویتامین D است .

 

نزدیک‌بینی با کمبود ویتامین د
کمبود ویتامین د از عواملی است که باعث بروز نزدیک‌بینی و دژنراسیون ماکولا می‌شود.
تغذیه و خوراکی‌های روزانه نمی‌توانند نیاز بدن به ویتامینD را تامین کنند؛ حتی روغن‌های ماهی، جگر و زرده تخم‌مرغ نیز حاوی میزان اندکی ویتامین د هستند. ویتامین د در اصل به‌واسطه تابش اشعه فرابنفش بر پوست تولید می‌شود. بنابراین برای اجتناب از کمبود ویتامین د، 15 دقیقه از روز را در معرض مستقیم نور خورشید قرار بگیرید. کودکان‌تان را نیز برای بازی و گردش در زیر نور آفتاب از خانه به بیرون ببرید.

منبع:topnaz.com

fun بازدید : 128 شنبه 12 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
داشتن ریش پرپشت

راهنمای داشتن ریش پرپشت برای آقایان

برای داشتن ریشی پرپشت فقط کافی نیست که ریش تراش تان را دور بیاندازید بلکه باید صبور باشید و از ریش خود به خوبی نگهداری کنید.

1- شناخت بنیان رشد موهای صورت (ریش)
داشتن ریشی زیبا و پرپشت زمان بر است؛ درنتیجه بسیار پش می آید که در میانه راه احساس پشیمانی کنید و بخواهید که از ریش تراش استفاده کنید. به این منظور، تصویری از مدل ریش مورد علاقه تان و خودتان رادر حالی که ریشی پرپشت و زیبا دارید، در ذهن داشته باشید و هرگاه در میانه راه خسته شدید، این تصویر را در ذهن مجسم کنید و از آن لذت ببرید. این کار، انگیزه ادامه راه را به شما نشان می دهد و کمک می کند که مدت زمان بیشتری صبر کنید. حتی می توانید عکسی با مشخصات موردنظرتان بیابید و کنار آینه نصب کنید. هر روز به نتیجه ای که احتمالا در انتظار شماست، بنگرید.

این باور غلط را فراموش کنید
احتمالا این عقیده که در صورت تراشیدن موهای صورت، ریش با ضخامتی دو برابر رشد می کند را شنیده اید. اما این فرضیه کاملا درست نیست. بعد از تراشیدن موها در ابتدا ریش کمی سریع تر شد می کند اما بعد از مدت کوتاهی ریتم رشد موها بسیار کندتر از قبل از تراشیدن می شود که تاثیر تراشیدن مو برای پرپشت تر شدن آن را تقریبا از بین می برد. به علاوه بعد از تراشیدن و در ابتدای رشد ریش به نظر پرپشت تر می رسد؛ چرا که موها در ریشه نسبت به سابقه مو ضخیم تر است. بهترین راه حل این است که اجازه دهید موهای صورت تان رشد طبیعی خود را داشته باشد و ریش تراش را کنار بگذارید.

برای تبدیل موهای صورت به ریشی زیبا، معمولا بین چهار تا شش هفته زمان نیاز است. در ابتدا موهای صورت نامنظم است و به همین دلیل، باید برای تبدیل شدن آن ها به ریشی مرتب، صبور بود. اگر می خواهید ریش بگذارید، بهترین زمان برای شما هنگامی است که در تعطیلات، مرخصی یا مسافرت به سر می برید، این زمان به شما این فرصت را می دهد، هنگامی که دوباره به محل کار بازگشتید، از صورت نامرتب خود، نظرات و نگاه دیگران رنج نبرید.

 

با خارش پوست تان کنار بیایید
یکی از مشکلات اصلی که اغلب کسانی که می خواهند ریش داشته باشند از آن شکایت می کنند، خارش این ناحیه از پوست صورت است. تحریک پوست و خارش آن نباید شما را منصرف کند. به منظور کاهش این مشکل، باید هر روز صورت خود را با شوینده ای ملایم بشویید، از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید، پوست خود را مرطوب نگه دارید و پوسته پوسته شدن و قرمزی آن را کاهش دهید.

اگر میزان خارش پوست تان به حدی است که شما را بسیار آزار می دهد، از کرم های حاوی یک درصد هیدروکورتیزون استفاده کنید؛ این کرم تا حد زیادی خارش را کاهش می دهد.

به علاوه، خارش پوست معمولا موقتی است. صبور باشید؛ چرا که به زودی از دست آن خلاص می شوید.

 

استفاده از شامپوی ضدشوره
چندبار در هفته ریش خود را با شامپوی ضدشوره بشویید؛ این کار، خارش پوست این ناحیه را تسکین می دهد و نیز خشکی پوست صورت در ناحیه ریش که گاه با شوره همراه می شود و ریش را بسیار زشت و نازیبا می کند را کاهش می دهد. همچنین می توانید کمی نرم کننده موی سر استفاده کنید تا ریشی نرم و سالم داشته باشید.

تاثیر ژنتیک در رشد موهای صورت
سرعت رشد و ضخامت موهای صورت تا حد زیادی به ژنتیک شما بستگی دارد. متاسفانه هیچ محلول جادویی وجود ندارد که به همه افراد کمک کند تا ریشی پرپشت و زیبا داشته باشند. نوع ریش شما ارتباط مستقیمی با ژنتیک و میزان تولید تستوسترون در بدن تان دارد.

راهنمای داشتن ریش پرپشت برای آقایان

نوع ریش شما ارتباط مستقیمی با ژنتیک و میزان تولید تستوسترون در بدن تان دارد

 

ریش خود را مرتب کنید
بعد از انتخاب مدل ریش، قسمت های اضافی را به طور منظم، کوتاه کنید. بهتر است برای دفعه اول از یک آرایشگر حرفه ای کمک بگیرید.

از روغن های محافظ مو استفاده کنید
بهتر است قبل از اسکی یا رفتن به استخر، کمی از روغن های محافظ مو (مثل روغن هسته انگور یا جوجوبا) استفاده کنید. چرا که به عنوان مثال؛ کلر موجود در آب استخر به موها آسیب می زند. این روغن ها با حفظ رطوبت و چربی، از موهای صورت شما محافظت می کند.

2- بهبود رشد موهای صورت

درست غذا بخورید
درست غذا خوردن و حفظ سلامت بدن، رشد موهای صورت را افزایش می دهد. از آنجایی که ماده اصلی تشکیل دهنده موها، پروتئین است، مصرف مواد غذایی غنی از پروتئین همچون ماهی های چرب، گوشت گوساله کم چرب و مرغ، رشد موها را تقوی می کند. همچنین باید مصرف روغن های مفید را که برای سلامت بدن ضروری است، افزایش دهید. می توانید با مصرف مواد غذایی مثل گردو و دیگر دانه های روغنی، ماهی و تخم مرغ، آن ها را به بدن خود برسانید. این روغن ها تستوسترون را در بدن افزایش می دهد و در نتیجه رشد موهای صورت نیز زیاد می شود.

سبزی های دارای برگ سبز (اسفناج، کلم پیچ و…) برای سلامت بدن ضروری است و به بدن کمک می کند که هورمون زنانه استروژن را بسوزاند. این عمل سبب می شود سطح تستوسترون در ارگانیسم شما افزایش بیابد. از مصرف زیاد موادقندی اجتناب کنید؛ چرا که ارزش غذایی ندارد و موهای شما را ظریف و شکننده می کند.

ویتامین های مکمل مصرف کنید
مصرف مکمل ها می تواند سلامت موها را بهبودبخشد و رشد موهای صورت را افزایش دهد. بی تردید، بیوتین یا ویتامین B7، بهترین مکمل در رشد موها است. شما به راحتی می توانید آن را از داروخانه تهیه کنید. معمولا متخصصان پوست برای گرفتن بهترین نتیجه، مصرف بیوتین را با 2.5 میلی گرم در هر روز آغاز می کنند. البته قبل از مصرف هر نوع مکملی با پزشک خود مشورت کنید.
از دیگر مکمل هایی که رشد موها را افزایش می دهد می توان به ویتامین B1، B6، B12، بتاکاروتن، روغن برزک و گزنه نام برد.

البته از آنجا که مصرف بیش از حد ویتامین ها نیز می تواند مضر باشد، قبل از مصرف هرنوع مکملی با پزشک خود مشورت کنید.

ورزش کنید
ورزش منظم (با شدت متوسط یا زیاد) گردن خون را در بدن بهبود می بخشد و بدن را برای تولید تستوسترون تحریک می کند. گردش خون نقشی اساسی در افزایش رشد موهای صورت دارد؛ چرا که ویتامین ها و مواد غذایی مورد نیاز پوست را به آن می رساند و در نتیجه رشد موها را افزایش می دهد. برای رسیدن به بهترین نتیجه، ورزش های هوازی و قدرتی را با هم ترکیب کنید و به طور مرتب آن ها را انجام دهید.

 

استراحت کافی
به اندازه کافی استراحت داشته باشید و آرامش خود را حفظ کنید. خواب عامل بسیار مهمی در رشد موهاست؛ چرا که به سلول ها این امکان را می دهد که خود را ترمیم و بازسازی کنند. آنچه که در سلامت و رشد موها نقشی اساسی دارد خواب کافی است، 7 الی 8 ساعت در هر شب، برای سلامت عمومی بدن ضروری است. البته از آنجایی که استرس بیش از حد یکی از عوامل ریزش مو است، باید میزان استرس خود را نیز کاهش دهید.

به اندازه کافی آب بنوشید
ریش همانند گیاه نیست که هرچه بیشتر آب بنوشید سریع تر رشد کند اما با وجود این، برای بهبود عملکرد بدن و سلامت عمومی آن، لازم است که به اندازه کافی آب بنوشید. آب به بدن کمک می کند که سموم را دفع کند و پوست را از داخل مرطوب نگه دارد. این امر رشد و سلامت موها را تا حد زیادی تضمین می کند.

راهنمای داشتن ریش پرپشت برای آقایان

داشتن ریش ، تاثیر محافظتی از پوست صورت در برابر آفتاب دارد

 

ریش برای سلامت شما مفید است
این روزها در سرتاسر جهان، ریش برای مردان تبدیل به یکی از مدهایی شده است که حتی در میان ستارگان سینما نیز طرفداران فراوانی را به خود جذب کرده است. اما از طرفی سال ها پیش، پیامبر اسلام ریش گذاشتن را به مردان توصیه کرده و در مورد فواید آن برای مسلمانان بسیار سخن گفته است. باری دیگر شاهد این هستیم که مطالعات جوامع غرب، صحت توصیه های اسلام را اثبات می کنند.

به تدریج همگان به اثرهای مثبت ریش در سلامت مردان پی برده اند. از فواید ریش می توان از تاثیر محافظتی آن در برابر آفتاب یاد کرد. براساس مطالعه ای که در دانشگاه کوئینزلند استرالیا انجام شده، ریش بین 90 تا 95 درصد از رسیدن اشعه های ماوراءبنفش خورشید به پوست ممانعت می کند و به طرز قابل توجهی پیری و ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

ریش همچنین از پوست در برابر آب و هوا محافظت می کند: از تماس پوست با گرد و غبار و آلودگی ها جلوگیری می کند و همچنین امکان ابتلا به بیماری هایی همچون آسم و حساسیت ها را کاهش می دهد. ریش و سبیل همانند سد از ورود مواد آلرژی زا به داخل بینی جلوگیری می کنند.

به علاوه، اگر استفاده از ریش تراش را کم کنید، از شر موهای زیرپوستی و گاه دردناک، عفونت و آکنه رهایی می یابید.

یکی از فواید ریش که شاید کمتر به چشم بیاید این است که عموما گرمای پوست باعث می شود که حشرات جذب آن شوند و در صورت داشتن ریش احتمال گزیدگی پوست توسط این حشرات کاهش می یابد.

از طرفی وجود موی صورت و زیر چانه، از سرماخوردگی یا سرفه هایی که بر اثر تغییر ناگهانی هوا به وجود می آید، جلوگیری می کند. چرا که ریش، صورت و گردن را گرم نگه می دارد.

منبع:topnaz.com

تعداد صفحات : 1733

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5199
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 71
  • تعداد اعضا : 40
  • آی پی امروز : 167
  • آی پی دیروز : 548
  • بازدید امروز : 1,070
  • باردید دیروز : 8,787
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 30,294
  • بازدید ماه : 30,294
  • بازدید سال : 896,513
  • بازدید کلی : 4,770,180